«Αναζητάω τη γνώση διαρκώς. Αυτό δεν σταματάει ποτέ. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, κάτι διαφορετικό εκπέμπει. Γι’ αυτό κι εγώ δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Προσπαθώ να μπαίνω στον ψυχικό του κόσμο και να εκφράζω αυτό που αντιπροσωπεύει»

Soulli Zissi

Να περιγράψεις μια πορεία που ξεκινά από το 1980 και αμέτρητες εμπειρίες σε λίγες λέξεις; Eίναι μια πρόκληση. Aλλά η Σούλη Ζήση δεν φοβήθηκε ποτέ τις προκλήσεις. Αυτοδημιούργητη, επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, οραματίστρια, επώνυμη hair artist, με τεράστια εμπειρία και φαντασία που δεν στερεύει… Ταξιδιώτης όλου του κόσμου, με ατέλειωτη δίψα για γνώση, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια, μεταξύ αυτών του Vidal Sassoon στο Λονδίνο και του Jean Loui Deforges στο Λονδίνο.
Έχει επιμεληθεί κολεξιόν μεγάλων σχεδιαστών όπως των Versace, Cerutti, Aslanis και άλλων. Οι δημιουργίες της έχουν παρουσιαστεί σε φωτογραφίσεις μόδας, θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές εκπομπές.
Έχει αναλάβει το styling γνωστών ονομάτων της showbiz. Κρατάει σε ξεχωριστή θέση στην πορεία της τη συμμετοχή ως hair stylist στη συναυλία της Madonna στην Ελλάδα.
Χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα προϊόντα της Redken. Ήταν η πρώτη Redken artist στην Ελλάδα και έχει εμπνευστεί, μαζί με τους συνεργάτες της, εντυπωσιακά σώου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τα Linea Capelli

Τα κομμωτήρια Linea Capelli δημιουργήθηκαν από την hair artist Σούλη Ζήση το 1984. Το κάθε ένα έχει τη δική του ιστορία και πορεία στο χρόνο. Το minimal design και oι λιτές γραμμές απεικονίζουν τη φιλοσοφία μας και η αναμόρφωσή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι το δικό μας ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες μας.
Θέλουμε πάντα να κάνουμε τη διαφορά. Να προτείνουμε πρώτοι τις τάσεις κάθε σεζόν. Να πρωτοπορούμε. Αλλά και να χαλαρώνουμε, να χαμογελάμε, να εκφράζουμε το χιούμορ μας, να κάνουμε …τις τρέλες μας.
Και πάνω από όλα, να κάνουμε τον κάθε έναν από εσάς να νιώθει τους χώρους μας και δικούς του.

Υπηρεσίες

• Consultation- Προσωπολογία
• Περιποίηση μαλλιών-λούσιμο –μασάζ
• Κούρεμα -styling
• Χρώμα
• Styling-χτένισμα
• Ανδρικό κούρεμα
• Μανικιούρ / πεντικιούρ

Εξειδικευμένα προϊόντα, θεραπείες και συμβουλές για αναδόμηση, ενδυνάμωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, ενυδάτωση, frizz dismiss, ψαλίδα.
Για προστασία του χρώματος. Για λαμπερά μαλλιά με όγκο. Για αραιά και λεπτά μαλλιά.
Για σγουρά μαλλιά.
Ρωτήστε μας! Είναι χαρά μας να δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές και απαντήσεις σε κάθε σας πρόβλημα, ή απορία.

Γιατί διαφέρουμε

Στα Linea Capelli το πρώτο που κάνουμε είναι να σας ακούσουμε. Και μετά να προσεγγίσουμε ολιστικά κάθε μια και κάθε έναν από τους πελάτες μας.

Σώμα-κεφάλι-πρόσωπο. Ένα αρχιτεκτονικό οικοδόμημα. Κάθε ένας από εμάς και μια μοναδική προσωπικότητα.

Αυτήν θα μελετήσουμε. Αυτήν θα αποτυπώσουμε, αφού μας δώσετε τις πληροφορίες που θεωρείτε σημαντικές. Τα χαρακτηριστικά που σας εκπροσωπούν και σας διαφοροποιούν.

Μόνο τότε θα σας προτείνουμε, το κούρεμα και το χρώμα που θα πλαισιώσουν το πρόσωπό σας. Τις θεραπείες, τη φροντίδα και τα προϊόντα που σας ταιριάζουν απόλυτα.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας δεν σταματά ποτέ να ενημερώνεται, να μελετάει, να ταξιδεύει, να παρακολουθεί σεμινάρια, να αναζητά πρωτοποριακά προϊόντα.

Να πειραματίζεται και να φαντάζεται…

Κάθε σας ζητούμενο είναι για μας πρόκληση.

Και είναι χαρά μας να βλέπουμε το χαμόγελό σας στον καθρέφτη όταν ολοκληρώσουμε την εικόνα που έχουμε φανταστεί!

info@lineacapelli.grLinea Capelli Νέα Ιωνία
Ελ. Βενιζέλου 56-62
Tηλ. 210 2752 731
______
Linea Capelli Μεταμόρφωση
Γκινοσάτη 8 και ΄Ηβης
Τηλ. 210 2828 575

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ